Advertisement

Larisa Andreea Iordache / Winners Aa Final Schreyer Fotoagentur 49 9242 9100 / Deși a căzut de pe bârnă, gimnasta a obținut aurul datorită dificultății.

Larisa Andreea Iordache / Winners Aa Final Schreyer Fotoagentur 49 9242 9100 / Deși a căzut de pe bârnă, gimnasta a obținut aurul datorită dificultății.. În finala de la bârnă, larisa iordache a obţinut cea mai mare notă, 13.366, cu care a obţinut medalia de aur. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). „mă bucur că am fost pe podium, dar am pierdut pe greșeala mea, puteam să fiu mai sus, 23 aprilie 2017, andreea giuclea, lead.ro „all eyes on larisa iordache, olympic qualification at european championships. Larisa iordache a obţinut medalia de aur la bârnă, reuşind să câştige astfel a doua medalie la campionatul mondial de gimnastică de la cairo, după medalia de bronz obţinută la paralele. Ponor a adunat 13 medalii la europene, iar iordache avea 12 înainte să plece în turcia.

After two unsuccessful surgeries in romania, she underwent a third one in vienna, austria, in september 2018. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Iordache, who had the highest score in the floor event in the qualifying competition, 13.433, was followed in the final by turkish goksu uctas sanli, 13. În condițiile unei concurențe acerbe, larisa iordache a reușit să. „mă bucur că am fost pe podium, dar am pierdut pe greșeala mea, puteam să fiu mai sus, 23 aprilie 2017, andreea giuclea, lead.ro „all eyes on larisa iordache, olympic qualification at european championships.

Larisa Andreea Iordache Simone Biles Pictures Photos Images Zimbio
Larisa Andreea Iordache Simone Biles Pictures Photos Images Zimbio from www4.pictures.zimbio.com
Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele. 41 larisa andreea iordache pictures. Larisa andreea iordache (rou), qualifications floor : Larisa iordache (24 de ani), cea mai medaliată gimnastă la campionatele europene, cu 16 medalii, este motivată pentru jocurile olimpice și campionatele mondiale, însă a vorbit și despre retragere. Larisa latynina • věra čáslavská • polina astakhova • eva rydell • věra čáslavská • karin janz • tamara lazakovich • ludmilla tourischeva • nadia comăneci • elena mukhina • natalia shaposhnikova • maxi gnauck • lavinia agache • oksana omelianchik • daniela silivaş • gabriela potorac | olesya dudnik. Larisa iordache a obţinut medalia de aur la bârnă, reuşind să câştige astfel a doua medalie la campionatul mondial de gimnastică de la cairo, după medalia de bronz obţinută la paralele. În finala de la bârnă, larisa iordache a obţinut cea mai mare notă, 13.366, cu care a obţinut medalia de aur. Larisa iordache, cea mai medaliată gimnastă la campionatele europene, cu 16 medalii, a vorbit în premieră despre prima ei relație de dragoste și despre cât a suferit în urma acesteia.

Deși a căzut de pe bârnă, gimnasta a obținut aurul datorită dificultății.

Juni 1996 in bukarest) ist eine rumänische kunstturnerin. Larisa a câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii exerciţiului, fiind. Bază de date sportivi > sporturi individuale > gimnastica feminin > iordache larisa. Iordache, who had the highest score in the floor event in the qualifying competition, 13.433, was followed in the final by turkish goksu uctas sanli, 13. Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele. Bei den europameisterschaften 2012 in brüssel gewann sie gold am boden und im mannschaftswettbewerb. Larisa iordache (24 de ani), cea mai medaliată gimnastă la campionatele europene, cu 16 medalii, este motivată pentru jocurile olimpice și campionatele mondiale, însă a vorbit și despre retragere. Larisa iordache, aur la bârnă în cupa mondială de la cairo. Larisa iordache, cea mai medaliată gimnastă la campionatele europene, cu 16 medalii, a vorbit în premieră despre prima ei relație de dragoste și despre cât a suferit în urma acesteia. Anunţul a fost făcut de comitetul olimpic şi sportiv român. „mă bucur că am fost pe podium, dar am pierdut pe greșeala mea, puteam să fiu mai sus, 23 aprilie 2017, andreea giuclea, lead.ro „all eyes on larisa iordache, olympic qualification at european championships. Romania's larisa andreea iordache competes on the floor during the women's seniors apparatus finals at the 29th european artistics gymnastics championships on may 13, 2012 in brussels. Ponor a adunat 13 medalii la europene, iar iordache avea 12 înainte să plece în turcia.

75,166 likes · 5,844 talking about this. Ponor a adunat 13 medalii la europene, iar iordache avea 12 înainte să plece în turcia. Check out the latest pictures, photos and images of larisa andreea iordache. Larisa a câştigat aurul în finala de la bârnă şi, chiar dacă a căzut, a obţinut medalia de aur datorită dificultăţii exerciţiului, fiind. Deși a căzut de pe bârnă, gimnasta a obținut aurul datorită dificultății.

Larisa Iordache Schreyer Fotoagentur 49 9242 9100
Larisa Iordache Schreyer Fotoagentur 49 9242 9100 from m.psecn.photoshelter.com
Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Palmaresul este deja cunoscut si trecut in istorie: After two unsuccessful surgeries in romania, she underwent a third one in vienna, austria, in september 2018. 41 larisa andreea iordache pictures. Larisa andreea iordache (/laˈrisa andˈreja jorˈdake/; Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast.she is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Anunţul a fost făcut de comitetul olimpic şi sportiv român. Larisa iordache a obţinut medalia de aur la bârnă, reuşind să câştige astfel a doua medalie la campionatul mondial de gimnastică de la cairo, după medalia de bronz obţinută la paralele.

The latest tweets from @larisa_iordache

Larisa iordache (24 de ani), cea mai medaliată gimnastă la campionatele europene, cu 16 medalii, este motivată pentru jocurile olimpice și campionatele mondiale, însă a vorbit și despre retragere. Larisa iordache, cea mai medaliată gimnastă la campionatele europene, cu 16 medalii, a vorbit în premieră despre prima ei relație de dragoste și despre cât a suferit în urma acesteia. Romania's larisa andreea iordache competes on the floor during the women's seniors apparatus finals at the 29th european artistics gymnastics championships on may 13, 2012 in brussels. Cu un total de 54.698 puncte, gimnasta larisa iordache a ocupat locul 4 în calificări, după trei rusoaice, şi a obținut miercuri calificarea la tokyo. Gimnasta larisa iordache a obţinut, duminică, medalia de aur la bârnă, la cupa mondială challenge, de la cairo. În condițiile unei concurențe acerbe, larisa iordache a reușit să. Deși a căzut de pe bârnă, gimnasta a obținut aurul datorită dificultății. Ponor a adunat 13 medalii la europene, iar iordache avea 12 înainte să plece în turcia. Check out the latest pictures, photos and images of larisa andreea iordache. Olympic, world and european medalist Juni 1996 in bukarest) ist eine rumänische kunstturnerin. After two unsuccessful surgeries in romania, she underwent a third one in vienna, austria, in september 2018. Aur pentru echipa de senioare (larisa iordache, diana bulimar, andreea munteanu, stefnia stanila si silvia zarzu), aur la sol, argint la barna, bronz la sarituri si locul 6 la paralele pentru larisa iordache, locul.

Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Aur pentru echipa de senioare (larisa iordache, diana bulimar, andreea munteanu, stefnia stanila si silvia zarzu), aur la sol, argint la barna, bronz la sarituri si locul 6 la paralele pentru larisa iordache, locul. Olympic, world and european medalist Larisa iordache (24 de ani), cea mai medaliată gimnastă la campionatele europene, cu 16 medalii, este motivată pentru jocurile olimpice și campionatele mondiale, însă a vorbit și despre retragere. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Larisa Andreea Iordache Rom Im Wettbewerb Wahrend Der Frauen Schwebebalken Endgultig An Die Olympischen Sommerspiele 2012 London England Stockfotografie Alamy
Larisa Andreea Iordache Rom Im Wettbewerb Wahrend Der Frauen Schwebebalken Endgultig An Die Olympischen Sommerspiele 2012 London England Stockfotografie Alamy from c8.alamy.com
She tore the achilles tendon in her left leg while warming up at the 2017 world championships in montreal, qc, canada. Anunţul a fost făcut de comitetul olimpic şi sportiv român. Juni 1996 in bukarest) ist eine rumänische kunstturnerin. Larisa andreea iordache (/laˈrisa andˈreja jorˈdake/; Accesat în 19 aprilie 2021. Deși a căzut de pe bârnă, gimnasta a obținut aurul datorită dificultății. În condițiile unei concurențe acerbe, larisa iordache a reușit să. Bază de date sportivi > sporturi individuale > gimnastica feminin > iordache larisa.

Larisa andreea iordache (/laˈrisa andˈreja jorˈdake/;

The latest tweets from @larisa_iordache Cu un total de 54.968, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja … Check out the latest pictures, photos and images of larisa andreea iordache. Larisa iordache a obţinut medalia de aur la bârnă, reuşind să câştige astfel a doua medalie la campionatul mondial de gimnastică de la cairo, după medalia de bronz obţinută la paralele. Cu un total de 54.698 puncte, gimnasta larisa iordache a ocupat locul 4 în calificări, după trei rusoaice, şi a obținut miercuri calificarea la tokyo. Larisa iordache, aur la bârnă în cupa mondială de la cairo. Romanian gymnast larisa iordache won the gold medal in the floor event, having scored 13.450, at the 2020 european championships in women's artistic gymnastics, in mersin, turkey, on sunday. As early as 2008, when she was 12, the romanian press referred to iordache as the new nadia due to her skills and potential.in her first year competing as a senior. Gimnasta larisa iordache a obţinut, duminică, medalia de aur la bârnă, la cupa mondială challenge, de la cairo. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast.she is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Accesat în 19 aprilie 2021. Larisa latynina • věra čáslavská • polina astakhova • eva rydell • věra čáslavská • karin janz • tamara lazakovich • ludmilla tourischeva • nadia comăneci • elena mukhina • natalia shaposhnikova • maxi gnauck • lavinia agache • oksana omelianchik • daniela silivaş • gabriela potorac | olesya dudnik. „mă bucur că am fost pe podium, dar am pierdut pe greșeala mea, puteam să fiu mai sus, 23 aprilie 2017, andreea giuclea, lead.ro „all eyes on larisa iordache, olympic qualification at european championships.

41 larisa andreea iordache pictures larisa iordache. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Posting Komentar

0 Komentar